beauty & wellness – De Bonte Wever

beauty & wellness – De Bonte Wever

We zijn je niet vergeten en hopelijk jij ons ook niet!

In deze nieuwsbrief informeren we je graag verder over ons huidig aanbod, nieuws en uiteraard hebben we weer een aantal leuke voordelen voor jou als Vriend van De Bonte Wever klaarstaan.

Ons hotel is geopend en je bent ook nu van harte welkom om heerlijk te komen overnachten! We hebben onze ruime en luxe kamertypes ingericht met een extra tafel en stoelen zodat je op je kamer comfortabel kunt genieten van een heerlijke ontbijt, lunch en/of diner en bovendien kun je gebruikmaken van de koffie- en theefaciliteiten. En met het speciale Volpension arrangement voor onze Vrienden kan dit nu t/m 31 mei extra voordelig!

Ga je erop uit? Dan kun je een goedgevulde lunchpakket meenemen. Want we kunnen het niet vaak genoeg zeggen dat de natuur in het mooie en ruime Drenthe momenteel echt prachtig is.

Ook is onze beauty & wellness geopend. Hier kun je echt even helemaal ontspannen en relaxen. Een heerlijke beautybehandeling, een ontspannende massage of een voet- en/of handverzorging? Aan jou de keus. Daarnaast kun je vanaf 15 maart a.s. ook weer gebruikmaken van de buitenspelactiviteiten zoals midgetgolf, jeu de boules en tafeltennis en is onze outdoor fitness geopend op basis van reserveren tijdens je verblijf.

Graag tot snel!!


?c=31442&m=1782173&a=299&r=&t=html
DeBonteWever.nl (All-inclusive vakanties in eigen land)

Bron: debontewever.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie