Boslodge Vossenhol – Putten – Nederland

Boslodge Vossenhol

Dit gezellige huisje in bevindt zich aan de westkant van de Veluwe, op Chaletpark de Konijnenburg in Putten. Boslodge Vossenhol beschikt over 2 slaapkamers en een slaapbank van hoge kwaliteit in de ruime woonkamer. Ideaal voor een vakantie met familie of vrienden.

Tal van monumenten, boerderijen en straatnamen herinneren het hedendaagse Putten aan de rijke historie. Putten wordt omringd door heide, bossen, randmeren en polders. De natuurgebieden Speulder- en Sprielderbos, Putterbos en het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland bieden een afwisselend decor waar je urenlang doorheen kunt fietsen en wandelen.

De complete keuken biedt alles wat je nodig hebt voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Boslodge Vossenhol kan in combinatie geboekt worden met Boslodge Poolvos (NL-15735) en/of Boslodge Zandvos (NL-0047-70), die direct naast het huis zijn gelegen. Zo zou je met een gezelschap van maximaal 12 of 18 personen ook als groep gebruik kunnen maken van de accommodaties.

Maximaal aantal personen: 6
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Putten
Regio: Gelderland
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie