De Vakantieparken van Qurios

76 / 100

De Vakantieparken van Qurios

Wees nieuwsgierig, kijk om je heen en zie wat voor moois er is. Beleef, voel, ruik en proef. Laat je zintuigen werken. Bij De Vakantieparken van Qurios willen we je stimuleren om te genieten van de kleine dingen en om nieuwsgierig te zijn naar de wereld om ons heen.

Elk resort van Qurios is onlosmakelijk verbonden met zijn Genius Loci. Genius Loci betekent: ‘ziel van een plek’. Op elk resort maken we dus de verbinding met de omgeving. Elk resort is daarom ook anders. Bij Qurios kun je rekenen op persoonlijke aandacht, een hoog serviceniveau en een standaard die je verwachting te boven gaat.

Qurios Green Key certificatie
Geen toeters en bellen, kleinschalig en gericht op een ecologische voetafdruk die zo klein mogelijk is. In onze huisjes zorgen we voor een warm welkom met slimme thermostaten die precies weten wanneer je er bent. Zo hebben we al meer dan 30% aan energie bespaard. De energie die we gebruiken is bovendien groen en 100% lokaal opgewekt. Ook hebben onze huisjes oplossingen om water te besparen. Daarnaast geven we je vanzelfsprekend de mogelijkheid om je afval gescheiden aan te leveren.

Natuurvriendelijk genieten
De vergroening op onze parken bestaat uit gebiedseigen beplanting. Dit zorgt ervoor dat we het lokale natuurlijke evenwicht niet verstoren maar juist meer ruimte geven. Om je dagelijks van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en electrokarren. Lekker schoon en zonder overlast te veroorzaken.

Een mooie plek om te groeien
De mensen in onze teams vormen de pijlers voor gastvrijheid en de goede sfeer op onze parken. De kracht zit ‘m in gelukkige mensen. We bieden onze mensen een prettige en gezonde werkomgeving en vooral ruimte om met ons mee te groeien. We helpen ook graag om nog verborgen talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen

Verantwoord eten en drinken
Geen zin om te koken? Onze chefs in brasserie laten zich ieder seizoen weer graag inspireren door zoveel mogelijk te koken met lokale ingrediënten. Op ons menu vind je alleen duurzaam gevangen vis en eerlijk vlees. Voor het kiezen van verantwoorde vis hebben we ons aangesloten bij de Stichting Vis en Seizoen.

Onze slijter om de hoek adviseert graag en goed en dus mag je rekenen op een goede selectie van heerlijke biologische wijnen. We laten je graag kennismaken met Earth koffie, thee en water. Door hun producten te drinken draag je een steentje bij aan schoon drinkwater op plekken waar dat helaas nog steeds hard nodig is.

Qurios Loci Nacht
Trots zijn we op onze Qurios Loci nacht. We nodigen dan de buurt uit om een nachtje bij ons te komen logeren zodat ook onze buren zich betrokken voelen bij wat er in hun omgeving gebeurt.

We werken graag samen met lokale ondernemers die onze visie op duurzaam ondernemen delen. We hebben al best veel ondernemers waar we mee samenwerken. We voelen ons in het bijzonder verbonden met de bewoners van zorginstelling Scorlewald die met veel passie en bekwaamheid onze give aways en drukwerk verzorgen. Zo proberen we een goede afspiegeling van onze maatschappij te zijn.

Wederzijdse betrokkenheid bij onze projecten is de sleutel naar een duurzame toekomst. Qurios kiest haar partners met zorg en we worden pas echt vrienden als we het samen eens zijn over duurzame oplossingen. We delen kennis met elkaar en durven ook kritisch te zijn. Het resultaat hiervan zijn heldere afspraken waar we onze handtekening graag onder zetten en waardoor goede initiatieven snel binnen handbereik zijn.

Green Key, gids op onze route
Misschien heb je onze groene sleutel zien hangen bij de ingang? Dat is ons Green Key Keurmerk. Daar zijn we trots op: Green Key is een internationaal erkend keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche.
De normen van Green Key gebruiken wij als gids op ons pad naar ondernemen met oog voor mens en milieu. Onze parken in Bloemendaal en op Ameland hebben al een gouden sleutel, dat is het hoogst haalbare. Onze park in Zandvoort volgt later dit jaar. Kijk op www.greenkey.nl als je er meer over wil lezen.

Zo zie je, we creëren jouw tijdelijke eigen plek. Een plek waar je de omgeving optimaal kunt ervaren en waar het je aan niets zal ontbreken. En dat kan omdat gastvrijheid en duurzaamheid bij Qurios prima hand in hand gaan.


De Vakantieparken van Qurios

Bekijk hier de verschillende vakantie parken van Qurios in Nederland:
Vakantiepark Ameland – Qurios
Vakantiepark Callantsoog – Qurios
Vakantiepark Callantsoog – Qurios
Vakantiepark Zandvoort – Qurios

Download de Qurios App
Een superhandige app waarin je alle informatie omtrent je reservering(en) terug kunt vinden. Daarnaast is de app heel handig tijdens je verblijf. Je kunt via de app de heerlijkste pizza’s, sappige burgers en nog veel meer lekkers bestellen. En je hoeft de deur niet eens uit, het wordt bij je huisje bezorgd. Ophalen bij het restaurant mag natuurlijk ook.

Vervelen is al helemaal geen optie met de Qurios App, naast het programma van het animatieteam (Qurios Club) vind je uitgebreide omgevingsinformatie met de beste tips op het gebied van eten & drinken, activiteiten, cultuur en natuur. Download de app nu via de App Store of Google Play en ontdek de mogelijkheden.

De Vakantieparken van Qurios
De Qurios Club. Voor iedereen. Helemaal gratis. Muntjes sparen en Qurios Club Shop
Tijdens je verblijf op Qurios kun je muntjes sparen. De muntjes spaar je door mee te doen aan uitdagingen, activiteiten, een opdracht goed te doen, een item van de Qurios Gear te gebruiken of een andere speciale manier. Vraag meer over het muntjes sparen bij de Qurios Club of de receptie!

In de Qurios Club Shop kun je jouw gespaarde muntjes inwisselen voor hele leuke cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een mini-SuperQ of gave tattoos.
De Qurios Club heeft dezelfde openingstijden als de Qurios Club Uitleen. Mocht je vroeg vertrekken, is er ook nog een mogelijkheid om je muntjes in te ruilen bij de receptie.

Kids Experience
Wist jij dat wij op deze speciale Qurios Club Bakfiets rondrijden op het park en leuke activiteiten organiseren? Let goed op en wie weet kom jij ons wel tegen! Doe jij dan gezellig mee?

SuperQ. Zie je deze bijzondere beer? Zo zie je er niet veel. Dat kan ook helemaal niet, er is er maar eentje zoals deze beer. Hij heet SuperQ en hij beleeft allemaal speciale avonturen. Wist je ook dat SuperQ een speciaal wensoor heeft? Fluister je wens in zijn oor en misschien komt jouw wens wel uit deze vakantie. Als het animatieteam er is dan kun je de extra grote SuperQ bij het voorleesverhaaltje met het grote voorleesboek ontmoeten. Grote SuperQ zou het heel leuk vinden als jij hem dan ook een dikke knuffel geeft.

Wil je zelf ook een SuperQ? Deze kun je kopen bij de receptie.
Zie je deze bijzondere beer? Zo zie je er niet veel. Dat kan ook helemaal niet, er is er maar eentje zoals deze beer. Hij heet SuperQ en hij beleeft allemaal speciale avonturen. Wist je ook dat SuperQ een speciaal wensoor heeft? Fluister je wens in zijn oor en misschien komt jouw wens wel uit deze vakantie.

Als het animatieteam er is dan kun je de extra grote SuperQ bij het voorleesverhaaltje met het grote voorleesboek ontmoeten. Grote SuperQ zou het heel leuk vinden als jij hem dan ook een dikke knuffel geeft. Wil je zelf ook een SuperQ? Deze kun je kopen bij de receptie.

Zoek naar schatten met de metaaldetector, film je eigen vakantievlog met de GoPro of spot allemaal dieren met de telescoop! Maar ook het heelal bekijken met sterrenkijken, verstoppertje spelen of speurtocht met de walkie-talkies, gezelschapspelen, houten spelen zoals crocket, ringwerpen, jenga en kubbs of voetbalgoals, jeu de boule of badmintonsets kan je bij de Qurios Club Uitleen lenen,

Leen één van deze gadgets van ons gratis en zonder borg bij de Qurios Club. Elk attribuut mag je maximaal een paar uur houden. Lenen is op basis van beschikbaarheid en een ouder of verzorger met tekenen voor uitleen. Tekenen is alleen voor GoPro, metaaldetector, verrekijker, sterrenkijker en walkie talkies.

Bron: Qurios.nl

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie