Fietstochten vanuit Hotel Ridderkerk

Nederland

Fietstochten vanuit Hotel Ridderkerk

Sportief Iets ondernemen? De omgeving van Van der Valk Hotel Ridderkerk leent zich goed voor een heerlijke fietstocht. Er zijn diverse fietsroutes, zo kunt u de fietsroute naar het centrum van Rotterdam fietsen waar u moderne kunst, design en architectuur vindt. Naast kunst en cultuur, kunnen ook de shopfanaten zich prima vermaken in Rotterdam. De winkels zijn zeven dagen per week open, daarnaast zijn er veel leuke cafés, restaurantjes en kroegen. Heerlijk om eventjes bij te komen van uw fietstocht.

Liever de natuur bekijken in de omgeving? Ook hiervoor zijn diverse fietsroutes. Zo kunt u vanaf Hotel Ridderkerk de knooppunt routes volgen naar het mooie polderlandschap Hoekse Waard of kunt u naar Kinderdijk fietsen waar u langs vele molens fietst.

Wat dichter bij het hotel fietsen? Dat kan ook. Zo kunt u de omgeving van Barendrecht verkennen. Voor u als fietser zijn er leuke bezienswaardigheden, zoals: de Oud Barendrechtse brug, de Oude Maasheuvel, de Pendrechtse molen en de watertoren. Wil u graag een mooi uitkijkpunt over de Carnisse Grienden? Vanuit de vogeluitkijkhut Carnisse heeft u mooi uitzicht over een meertje in de Carnisse Grienden.

Voor meer informatie over fietsroutes, kunt u terecht bij de receptie. Zij hebben verschillende fietsroutes voor u beschikbaar.

2-daags € 69.00
3-daags € 109.00
4-daags € 149.00

Dit arrangement is inclusief:
1x overnachting in een comfortabele Atrium kamer
1x Live Cooking ontbijtbuffet
1x 3-gangen diner
2x fietsroute

Bron: Hotel Ridderkerk
Bekijk hier de website Hotelridderkerk.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*