Goedkoop parkeren Schiphol?

Vakantie - lekker even weg

Goedkoop parkeren Schiphol?

Hoe werkt Cheap-Parking? Via deze site kunt u rechtstreeks reserveren, hierbij kiest u voor Valet Parking of Shuttle Service. Bij aankomst parkeert u uw auto op ons afgesloten, bewaakte terrein. Bij terugkomst op Schiphol belt u, zodra u geland bent en bij de bagageband staat te wachten, ons telefoonnummer. Binnen enkele minuten staat onze shuttlebus klaar om u terug te brengen naar uw auto. Indien u gebruik maakt van Valet Parking staat uw auto tussen vertrekhal 1 en 2 klaar.

Schiphol Smart Parking: Wij van Cheap-parking kunnen ons goed voorstellen dat u met de auto naar Schiphol wilt. Gewoon vanuit huis.

Door onze service maken wij het mogelijk om ook het vervoer Schiphol zorgeloos te laten verlopen. En dit is niet alles; smartparking Schiphol is bij ons extra speciaal. Als u terugkomt op Schiphol, regelen wij het vervoer vanaf Schiphol en staat uw auto voor u klaar. Dat noemen wij nou Schiphol Smartparking

Via de site Cheap-parking.nl kan men rechtstreeks een parkeerplaats reserveren, hierbij kan gekozen worden voor Valet Parking of Shuttle Service. Bij aankomst levert wordt de sleutel ingeleverd, Cheap-parking.nl parkeert de auto op het afgesloten en bewaakte terrein.

Bij terugkomst op Schiphol belt de klant, zodra ze geland zijn en bij de bagageband staat te wachten, het telefoonnummer. Binnen enkele minuten staat het shuttlebusje klaar om de klant terug te brengen naar uw auto. Indien er gebruik wordt gemaakt van Valet Parking staat de auto bij de aankomsthal voor de klant klaar.

Cheap-parking.nl voordelen:
Gratis Shuttle en filevrij naar de vertrekha
De aller-goedkoopste parkeermogelijkheid vanaf € 3,- per dag
Beveiligd en afgesloten parkeerterrein
Wasservice, uitzuigen, poetsen en reinigen interieur
Betaling per Pin, Creditcard, iDeal, Contant en op Factuur
24 uur per dag geopend, 7 dagen per week
Op het terrein van Cheap-parking.nl is plaats voor 900 voertuigen
Zeer goede reviews en klantreacties

Bron: Cheap-Parking.nl
Reserveer uw parkeerplaats via Cheap-Parking.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*