Huinerhofje I – Putten – Nederland

Chalet.Nu

Gelderland

In de mooie omgeving van de Veluwe vindt u dit compleet ingerichte vakantiehuis voor vier personen. Het huis bevindt zich op een kleinschalig park in een hofje met vier woningen in het gebied ‘Krachtighuizen’, gemeente Putten.

De vakantiewoning is vrijstaand en beschikt over 2 parkeerplaatsen naast de woning. De woning is gelijkvloers en heeft twee slaapkamers, een vernieuwde badkamer inloopdouche en wasmachine, een aparte toilet, een open keuken met alle benodigdheden. Vanuit de woonkamer met eethoek heeft u, door middel van openslaande terrasdeuren, toegang tot de ruime tuin. De geheel omheinde tuin bestaat voornamelijk uit terras en gazon zodat u altijd de mogelijkheid heeft om te kiezen uit een schaduwplek of juist een plek in de zon. Uiteraard is er tuinmeubilair en een parasol aanwezig.

Vanuit de tuin heeft u toegang tot de ruime af te sluiten schuur met stroomvoorziening (oplaadpunt E-bikes). In deze schuur is voldoende ruimte voor (elektrische) fietsen. De vakantiewoning is een goed uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Er is volop gelegenheid om te genieten van de natuurgebieden in de nabije omgeving, maar ook van gezellige dorpen en stadjes in de buurt.

In de nabije omgeving zijn ook voldoende mogelijkheden voor een dagje erop uit. Bijvoorbeeld Paleis het Loo, het Aardhuis, Dolfinarium, de Mariahoeve te Putten, Dierenpark Amersfoort etc.

Klik hier om deze aanbieding te bekijken en boeken

Bron: Chalet.nu

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*