Italië evenement Kasteel de Haar

Italië evenement Kasteel de Haar

Het grootste Italië Evenement van de Benelux! Dat was de zin die onze aandacht trok om naar het Italië evenement te gaan. Zaterdag 12 September 2020 zijn we bij Kasteel de Haar wezen kijken en hebben we daar genoten van het event. De omgeving, de gezelligheid, een heleboel stands, goed weer. Het was genieten bij het Italië evenement Kasteel de Haar in Haarzuilen.

In verband met “corona” moesten we wel vooraf een tijdslot reserveren, en ook de looppaden waren ook allemaal heel duidelijk aangegeven (helaas zijn er dan toch nog mensen die zich daar niet aanhouden).

Het Kasteel (de Haar) is het grootste kasteel van Nederland! We zullen ook zeker nog eens teruggaan om de binnenkant van het kasteel te kunnen bewonderen. Rondom het kasteel liggen het park en de tuinen. Een gedeelte hiervan was toegankelijk tijdens het evenement.

Je kon het kasteel zelf niet in, maar je kon wel heel goed de buitenkant van het kasteel en zijn gebouwen bewonderen. Ook de prachtige kasteeltuinen zagen er mooi onderhouden uit. Het evenement had heel veel kramen en stands, er was muziek, en je kon op verschillende plekken wat drinken en naar de toiletten (beide tegen betaling).

Bekijk hier enkele foto’s van het kasteel en de omgeving:

Enige minpunt aan dit alles was het parkeren. Hiervoor was een groot weiland, waar je 10 euro moest betalen om te mogen parkeren voor een paar uurtjes. Dan worden de auto’s ook nog zo dicht op elkaar gezet dat je er amper uit kunt komen. Dat is wel een punt waar de organisatie eens wat beter op mag letten.

We lieten ons inspireren door de muziek, mode, decoratie en kregen het italië gevoel te pakken. Als echte Italië liefhebber mag je dit evenement zeker niet missen (en als je nog geen liefhebber bent dan is het ook genieten)! Tip: Je kunt de kaarten soms ook kopen via ticketveiling.nl en vakantieveilingen.nl

© Miviso.nl

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburgVeluweNoord-HollandFrieslandGroningenFlevolandZuid-Holland


Hieronder een film impressie van het Italia Event 2020 bij Kasteel de haar:

(Bron: Youtube.nl)

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*