Kom 2 dagen tot rust in een 4*-hotel in de omgeving van Amersfoort incl. ontbijt en 3-gangendiner – Utrecht

24 / 100

Amersfoort – Traveldeal – Utrecht

Kom 2 dagen tot rust in een 4*-hotel in de omgeving van Amersfoort incl. ontbijt en 3-gangendiner

Hotelgasten zijn nog steeds welkom in het restaurant. Tijdens je verblijf kun je gewoon genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en à la carte lunch of diner in het restaurant.

Er even tussen uit? In de bosrijke omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort kom je helemaal tot rust. Vanuit het hotel heb je vele opties om de dag te vullen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de historische binnenstad van Amersfoort. De Onze Lieve Vrouwetoren is met haar 98 meter hoog de absolute blikvanger van Amersfoort. Maak een rondvaart over de vele mooie grachten of volg een rondleiding door de Koppelpoort. Toch meer een natuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan Landgoed Den Treek-Henschoten. Met een van de vele wandelroutes en themawandelingen kom je volledig tot rust. Of verken per fiets de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel biedt de mogelijkheid om fietsen te huren en beschikt tevens over een overdekte fietsenstalling op eigen terrein. Ook een dagje DierenPark Amersfoort is een echte aanrader.

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort
Adres: Stichtse Rotonde 11
Postcode: 3818 GV
Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht
Land: Nederland

Aan de rand van Amersfoort, midden in een bosrijk gebied, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Het hotel beschikt over een grote tuin van vier hectare van waaruit een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving kan worden gemaakt. Het à la ca


54051?q=85&w=1920&h=1080&fit=crop 50 50&s=e0acb2bb0aab766f1acceb9debfa9853

Deze aanbieding is helaas niet meer via Traveldeal te boeken.
Kijk hier voor andere aanbiedingen voor Fletcher Amersfoort

Bron: Traveldeal.nl

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburg

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie