Natuurhuisje – Accommodaties in Friesland

Natuurhuisje – Accommodaties in Friesland

(update Juli 2022)

Accommodaties in Friesland. Wanneer je kiest voor een groepsaccommodatie in Friesland, dan zul je al snel zien dat we over een ruim aanbod beschikken. Wat ze in ieder geval allemaal met elkaar gemeen hebben, is het feit dat je je midden in de natuur bevindt! Of je nu van knus en intiem houdt of juist liever een groot huis zoekt, waarbij iedereen volop privacy heeft. Ook kun je meteen een aantal foto?s van de accommodatie bekijken, dus je weet wat je kunt verwachten. Sommige van onze groepsaccommodaties in Friesland liggen zelfs aan het water!

Ook vind je bij ons een prachtige villa die zich midden in de weilanden bevindt en waar maar liefst plaats is voor 22 personen! Dit mooie landhuis is echt van alle gemakken voorzien ideaal voor een luxe vakantie met de familie of met je vriendengroep. ?s Ochtends gezellig met z?n allen ontbijten en daarna een leuke dag inplannen om Friesland eens te gaan ontdekken. Wanneer het jullie bevalt in Friesland, kunnen jullie later altijd nog besluiten om er eens terug te keren met z?n tweeen of met alleen jullie gezinnetje. Ook voor kleinere groepen hebben we namelijk zeer veel keuze in knusse en kleinere verblijven.

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Nederland

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten