Natuurhuisje – Bedrijfsuitjes of teambuildingweekend

Natuurhuisje – Bedrijfsuitjes of teambuildingweekend

(update Juli 2022)

Bedrijfsuitjes of teambuildingweekend. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een geschikte groepsaccommodatie zoekt voor een teambuilding weekend of een bedrijfsuitje. In dit soort gevallen kan een vergaderzaal handig zijn ter plaatse, dus zoek hier vooral naar als dit nodig is. Er zijn namelijk groepsaccommodaties die specifiek zijn ingericht voor de zakelijke markt.

Een van de gewildere groepsaccommodaties die zich leent voor vergaderingen, trainingen en/of cursussen ligt in Witteveen. Het natuurhuisje beschikt over zeventien tweepersoonskamers die allen beschikken over prive sanitair. Deze groepsaccommodatie was oorspronkelijk een boerderij, maar is omgetoverd tot een groepsverblijf waar je van elkaars gezelschap kunt genieten. Het natuurhuisje is voorzien van een professionele keuken en er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de indoor barbecue. Mocht je liever niet zelf willen koken, dan bieden de verhuurders de mogelijkheid je diner te laten verzorgen door middel van catering. Het natuurhuisje ligt zeer landelijk tussen de prachtige natuurgebieden Mantingerzand, Orvelterzand en Reintjesbos.

Een andere groepsaccommodatie waar je ook kunt vergaderen bevindt zich in Wapserveen. Het biedt ruimte voor 27 personen en beschikt over elf slaapkamers. Het groepsverblijf bied je veel luxe en comfort en ligt in een uniek stukje Drenthe. De groepsaccommodatie bezit 7,5 hectare eigen natuurterrein, grenzen aan het Holtingerveld en Oosterzand. Het is daarnaast mogelijk om een Barista koffiearrangement bij te boeken, bij aankomst geeft de verhuurder je een kleine workshop hoe je een espresso, cappuccino, koffie en latte macchiato kunt maken.

Het natuurhuisje in Wittelte leent zich ideaal voor een gezellig teambuildingweekend of een bedrijfsuitje. Deze mooie, 22-persoons rietgedekte boerderij uit 1874 is gelegen tussen de weilanden in het prachtige landschap van Zuidwest-Drenthe. Deze accommodatie is voorzien van alle moderne gemakken en straalt een sfeervolle, huiselijke sfeer uit. Rondom het vakantiehuisje bevindt zich een jeu de boules baan, voor als je gezellig samen een wedstrijdje wilt spelen. Zijn jullie toch meer in voor een leuk gezelschapsspel, dan kunnen jullie je uren vermaken in het spelletjeshuis. Natuurlijk kan er ook geen kampvuur ontbreken, op de overdekte vuurplaats is hier genoeg ruimte voor. Mocht je willen vergaderen, dan is er een aparte ruime woonkamer in het voorhuis met een pelletkachel.

De groepsaccommodatie in het monumentale dorpje Orvelte is ook zeer zeker geschikt voor een teambuilding of bedrijfsuitje. Deze boerderij biedt plek voor maximaal 22 personen en heeft een apart slaapverblijf met maar liefst negen slaapkamers en eigen sanitair. De omgeving van Orvelte is verrassend groen en daardoor heerlijk om te genieten van de omgeving. Maak met het hele gezelschap een geweldige huifkartocht en ontdek niet alleen de mooie natuur, maar ook de cultuur van Drenthe. Je kunt karakteristieke restaurantjes bezoeken, maar de groepsaccommodatie leent zich er ook zeker voor om samen te koken in de ruime keuken met het hele gezelschap.

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Nederland

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten