Natuurhuisje in Akersloot – Noord-holland

Natuurhuisje in Akersloot – Noord-holland

Deze tent is toch top?! Een heerlijk vrij gevoel op je eigen plek. Avontuurlijk, back to basic maar echt van alles voorzien. De sfeervolle inrichting van de tent, een outdoor douche en bad (koud/lauw water) een ligkuil waar je niet meer uit komt. Je wilt nooit meer naar huis! Wakker worden in de ochtendzon, ontbijtje onder de luifel met een mooi uitzicht op jouw prive plekje. Laat je telefoon lekker uit, lees lekker een paar boeken. Het is ook mogelijk om af en toe met ons gezin mee te eten. Wij zijn vegetarisch/veganistisch en eten veel biologisch. Gastvrij zijn we, maar heb je geen behoefte, ook prima. Samen met mijn moeder en een goede vriend begonnen we in het voorjaar van 2019 met het idee om 2 caravans op te pimpen, de omgeving mooi te maken en een doucheruimte te creëren. In de tent is echt alles aanwezig. Een volledig ingerichte keuken, thee- en handdoeken, een opgemaakt bed, handdoeken voor na het douchen enz.

Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Akersloot
Regio: Noord-holland
Land: Nederland
Wifi: Nee
Dieren toegestaan: Ja
tuinmeubilair, internettoegang (WiFi), tuin, terras, koel-/vriescombinatie, verwarming (CV), speelweide, tuindeuren, tuin (omheind), internet, tuin (gedeeld), trampoline, tv, keuken, parking, tweepersoonsbed, badkamer, drinkwater, toilet, douche, warm water, elektriciteit, gas (/fornuis)
alleenstaand

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Noord-hollandNederland

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie