Natuurhuisje in Vuren – Gelderland – 55076

Natuurhuisje in Vuren – Gelderland

Het natuurhuisje heeft in totaal 8 kamers / studios van ca 38 m2 per stuk . Iedere kamer, fraai uitgevoerd, voorzien van inloop(regen) douche, toilet, tv (in woongedeelte / slaapgedeelte) een 2 persoons bed, eettafel met 2 stoelen en een 2 zits-bank. Een keukenblok, voorzien van magnetron, koelkast, vaatwasser en kookplaat completeert het geheel. De kamers, nummer 1 t/m 4 bevinden zich op begane grond; nummer 5 t/m 8 op de eerste verdieping.

Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Vuren
Regio: Gelderland
Land: Nederland
Wifi: Nee
Dieren toegestaan: Ja
Contactloos verblijf, internettoegang (WiFi), tuin, terras, tuin (omheind), terras (gemeenschappelijk), vergaderingen, drinkwater, sanitaire voorzieningen, toilet, douche, warm water, elektriciteit
op een landgoed

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in GelderlandNederland

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie