Park Westerweide 8 – Tuitjenhorn – Nederland

Park Westerweide 8

Voor rustzoekers of een actief stel is dit een fantastische plek om vakantie te vieren. Het huisje ligt op een rustig park in Tuitjenhorn en heeft een grote zonnige tuin met veel privacy. Geniet van een dag op het strand, breng een bezoek aan de dierentuin aan de overkant of neem de kinderen mee naar het overdekte speelparadijs.

Het leuke Schagen met in de zomer de Westfriezenmarkt, Alkmaar met zijn historische Kaasmarkt, Haarlem en Amsterdam voor een lekker dagje winkelen. Een bezoek aan het leuke eiland Texel behoort ook tot de mogelijkheden en voor de fietsliefhebber zijn er tal van prachtige fietsroutes te vinden in de omgeving en langs de kust.

Dit vakantiehuis is heel smaakvol ingericht en heeft op de begane grond een badkamer, een moderne open keuken en een heerlijke, lichte woonkamer met directe toegang tot het terras en de tuin. Boven vind je een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer waar prima een jong kind of baby kan slapen.

Maximaal aantal personen: 2
Beoordeling: 5 sterren
Plaats: Tuitjenhorn
Regio: Noord-Holland
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie