Resort De Heihorsten 1 – Someren – Nederland

Resort De Heihorsten 1

Deze luxe vrijstaande, gelijkvloerse en rietgedekte villa’s staan op Resort De Heihorsten, dat in de zomer van 2021 haar poorten opent.

Binnen beschikt u over alles wat u bij een villa van deze tijd mag verwachten; een fijne woonkamer met TV, een open keuken met onder andere afwasmachine en een combimagnetron, drie slaapkamers, waarvan één met een badkamer ensuite en een tweede badkamer. Alle bedden zijn van het type 1-pers. boxspringbed, al dan niet in een 2-pers. opstelling. De badkamers beschikken over een inloopdouche. De tweede badkamer beschikt over een toilet. Er is tevens een apart toilet in de hal.

Buiten vindt u er een fijne tuin met terras en tuinmeubilair. Uw auto parkeert u direct bij de villa.

Het betreft een park in aanbouw. Er kan sprake zijn van enige overlast. Het resort doet er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Maximaal aantal personen: 6
Beoordeling: 4 sterren
Plaats: Someren
Regio: Noord-Brabant
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie