Resort de Rijp 13 – West-Graftdijk – Nederland

Resort de Rijp 13

Dit ruime 10-pers. vakantiehuis ligt op Resort De Rijp en is gebouwd in een typisch Zaanse stijl. Het ligt nabij de centrumvoorzieningen.

Het is een comfortabel en compleet ingericht huis. De keuken beschikt over een combimagnetron en afwasmachine. Er zijn vier slaapkamers, waarvan twee in het souterrain en twee op de eerste etage. Deze beschikken alle over twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. De laatste twee slaapplaatsen bevinden zich in de woonkamer in de vorm van een 2-pers. slaapbank. Er zijn in totaal drie badkamers.

Er is een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij het vakantiehuis voor één auto. De overige auto’s parkeert u op de gemeenschappelijke parkeerplaats.

Maximaal aantal personen: 10
Beoordeling: 4 sterren
Plaats: West-Graftdijk
Regio: Noord-Holland
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie