Sea Lodges Zandvoort 1 – Zandvoort – Nederland

Sea Lodges Zandvoort 1

Dit vakantiehuis in Zandvoort heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor een gezin. Het is gelegen op een vakantiepark dat op nog geen 100 m van het strand ligt. Deze woning is aangepast voor mindervaliden en heeft onder andere een in hoogte verstelbare keuken en een douchestoel in de badkamer.

Het gezellige centrum van Zandvoort ligt op ca. 2,5 km. Hier kan je terecht voor diverse winkeltjes, restaurantjes, terrasjes en een casino. Een perfecte combinatie van natuur, avontuur en ontspanning. Niet alleen het strand met diverse hippe beachclubs of de 5 km. lange boulevard, maar ook het naastgelegen wereldberoemde circuit van Zandvoort dienen als achtergrond van de vakantie.

Buiten de woning bevindt zich een terras met tuinmeubilair waar je ’s ochtends kunt genieten van een kopje Nespresso koffie, of een snel theetje uit de Quooker.

Mocht je de auto een dagje op het park willen laten, kan je de trein nemen op 1,5 km van het vakantiehuis.

Maximaal aantal personen: 4
Beoordeling: 4 sterren
Plaats: Zandvoort
Regio: Noord-Holland
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie