Sparrenbos 31 – Bakkeveen – Nederland

Sparrenbos 31

Verblijf in dit knusse chalet in Bakkeveen, dat is voorzien van een ruime veranda en een tuin. Het chalet heeft twee slaapkamers, een woonkamer en een keuken waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden.

Op de veranda staat terrasmeubilair waar je heerlijk kunt genieten van een zomerse avond. Neem je fietsen mee om een mooie fietstocht te maken, of huur deze bij Molecaten park ’t Hout. Bij het chalet is een schuurtje waar de fietsen veilig kunnen worden neergezet.

Het chalet bevindt zich op camping/Molecaten Park ’t Hout. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het park, zoals Flippies plonstuin het buitenzwembad, of de overdekte buitenspeeltuin. In het hoofdgebouw bevindt zich Flippies Pretpaleis, een croissanterie en snackbar.

Op de grens van de provincie Groningen, Drenthe en Friesland ligt dit uniek en authentiek stukje Friesland: de Friese Wouden. Een bijzonder gebied met een rijke historie en een veelzijdigheid aan bossen, heidevelden, duinverstuivingen en (Friese) meren. In de bossen kunt u heerlijk wandelen, fietsen of paard rijden.

De gezellige (winkel)steden Leeuwarden, Groningen en Assen liggen niet ver weg. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven.

Maximaal aantal personen: 6
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Bakkeveen
Regio: Friesland
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie