Vakantiepark Bloemendaal aan Zee

75 / 100

Vakantiepark Bloemendaal aan Zee

Geniet in de duinen van natuurlijke rust. Het geluid van zee op de achtergrond. Vakantiepark Bloemendaal aan Zee heeft het allemaal. Ontspan in onze luxe Sea Houses, op loopafstand van het Bloemendaalse strand. Welkom in de natuur!

Verscholen in een prachtige en rustige duinpan ligt ons park Qurios Bloemendaal aan Zee. Ook Zandvoort is dichtbij. De stoere en zeer comfortabele lodges zijn zó aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Vanaf de veranda heb je breed zicht over de duinen en de lucht. Dat geeft ruimte! Je pakt je strandspullen en binnen een paar minuten sta je met je voeten in de branding. Qurios Bloemendaal aan Zee is het hele jaar geopend, dus bij ons kun je wanneer je maar wil genieten van het strandleven en een heerlijke vakantie in Bloemendaal aan Zee .

Op vakantiepark Qurios Bloemendaal aan Zee vind je vijf verschillende typen Sea Houses. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de overdekte veranda geniet je in de buitenlucht heerlijk van je vrije tijd. De Sea House Adventure heeft zelfs een buitenhangmat!


Vakantiepark Bloemendaal aan Zee

Op ongeveer 100 meter afstand van je strandhuisje vind je het strand van Bloemendaal aan Zee. Ook Zandvoort is dichtbij. Bij de beste strandtenten en beach clubs van Nederland kun je lekker loungen of heerlijk een hapje eten met je voeten in het zand! De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers en ook op cultureel gebied valt er in de regio veel te ontdekken.

Qurios Bloemendaal aan Zee is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het NS station van Haarlem ligt op 8 km en de bus stopt voor onze deur. Van Haarlem of vanuit Zandvoort vertrek je met buslijn 81. De omgeving leer je het best kennen met de fiets. Je rijdt immers zó de duinen in!

Bekijk hier alle vakantie huisjes op dit Vakantiepark Bloemendaal aan Zee:
Sea House Royal – Qurios Bloemendaal aan Zee
Sea House Adventure – Qurios Bloemendaal aan Zee
Sea House Special – Qurios Bloemendaal aan Zee
Sea House Comfort – Qurios Bloemendaal aan Zee
Sea House Family – Qurios Bloemendaal aan Zee

Heerlijk uitwaaien aan het strand, mét je trouwe viervoeter. Dit kan bij Qurios vakantiehuis Bloemendaal aan Zee! Al onze parken zijn huisdiervriendelijk en hebben huisdiervriendelijke accommodaties.

Voor lunch en diner (à la carte) kun je terecht in onze brasserie, openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Geen zin om te koken maar ook niet om de deur uit te gaan? In onze Take-Away bereiden we heerlijke home made pizza’s en lekker stevige burgers.

Qurios Bloemendaal aan Zee is ons eerste vakantiepark en scoort uitstekend.
We zijn trots op de 9,3 die we krijgen op Zoover.

Bron: Qurios.nlBekijk hier het overzicht van alle Qurios Vakantie Parken

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie