Vakantiepark Zandvoort – Qurios

75 / 100

Vakantiepark Zandvoort

Ontdek deze plek aan de Nederlandse kust waar natuur, avontuur en ontspanning perfect samenkomen. Vakantiepark Zandvoort heeft een uitgestrekt zandstrand vol gezellige beachclubs, een levendige boulevard en het Formule 1 circuit als achtergrond van jouw vakantie. Welkom bij Qurios Zandvoort!

Vanuit de 100 luxe cottages ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Binnen enkele minuten sta je in het zand, kun je een duik nemen in de Noordzee, relaxen bij één van de hippe strandtentjes of deelnemen aan de talloze activiteiten die op het strand te doen zijn. Breng een bezoek aan het naastgelegen racecircuit van Zandvoort of ga een middag golfen bij golbaan The Dunes.

Op vakantiepark Qurios Zandvoort vind je verschillende type cottages, geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op het park zelf vind je een brasserie, een mini shop en take away service. In de vakanties biedt Qurios Zandvoort een veelzijdig en avontuurlijk animatieprogramma voor kinderen aan.


Vakantiepark Zandvoort

De omgeving van Qurios Zandvoort is de ideale basis voor een actieve strandvakantie. De meer dan 5 kilometer lange boulevard van Zandvoort is perfect om ’s zomers te flaneren, ’s winters uit te waaien en gedurende alle seizoenen de kust optimaal te ervaren. Het is mogelijk om bij Qurios fietsen te huren.

Het strand van Zandvoort staat bekend om haar vele watersportmogelijkheden en in het dorp zijn meer dan voldoende gezellige terrasjes en eetgelegenheden. Daarnaast is Zandvoort ook nog eens zeer actief als het gaat om het organiseren van jaarlijks terugkerende evenementen zoals Zandsculpturen, de Zandvoort Circuitrun, het British Festival, The Historic Grand Prix en de DTM.

Bekijk hier alle vakantie huisjes op dit Vakantiepark Zandvoort:
Coffee Camp 14 – Qurios Zandvoort
Kennemer Cottage 6 – Qurios Zandvoort
Kennemer Cottage Special 4 – Qurios Zandvoort
Kennemer Cottage 6 XL – Qurios Zandvoort
Denim Cottage – Qurios Zandvoort
Grand Prix – Qurios Zandvoort
Pitstop 4 – Qurios Zandvoort
Royal Amsterdam 4 – Qurios Zandvoort
Royal Amsterdam 8 – Qurios Zandvoort
Royal Amsterdam 4 XL – Qurios Zandvoort
Clear Nature – Qurios Zandvoort

Heerlijk uitwaaien aan het strand, daar hoort je trouwe viervoeter natuurlijk bij. Bij Qurios Zandvoort is dat geen probleem. Ons park is huisdiervriendelijk en we hebben verschillende huisdiervriendelijke accommodaties waar maximaal 1 hond is toegestaan.

Voor lunch en diner (à la carte) kun je terecht in onze brasserie, openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Geen zin om te koken maar ook niet om de deur uit te gaan? In onze Take-Away bereiden we heerlijke home made pizza’s en lekker stevige burgers.

Bron: Qurios.nlBekijk hier het overzicht van alle Qurios Vakantie Parken

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie