Veense Put – Veen – Nederland

Veense Put

Geniet van een ontspannen vakantie aan het water, in een huis met genoeg luxe en comfort. Deze watervilla in Veen beschikt over een heerlijk terras, een aanlegsteiger en 3 slaapkamers voor 5 gasten. Ideaal voor gezinnen.

De accommodatie ligt op korte afstand van ’s Hertogenbosch, Heusden, Gorinchem, Woudrichem en natuurgebied De Biesbos. Je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving en voor de kinderen is een dagje naar De Efteling een geweldig idee.

Je kunt gaan zwemmen, varen en ontspannen met een drankje op het terras. Met een zelfgemaakt ontbijt kun je genieten van het uitzicht over het water dat je het gevoel geeft alsof je in Frankrijk bent. De volledig ingerichte “”Beach Bar”” maakt dat gevoel compleet.

Maximaal aantal personen: 5
Beoordeling: 4 sterren
Plaats: Veen
Regio: Noord-Brabant
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie