Waddenzee – Westerland – Nederland

Waddenzee

Deze stijlvolle gezinswoning bevindt zich in het dorpje Westerland, tussen het Amstelmeer en de Waddenzee. De woning staat aan het begin van een camping waar je van alle faciliteiten gebruik kunt maken. Vanaf het dakterras kan je genieten van het uitzicht over het Amstelmeer. De 3 slaapkamers bieden plaats aan 6 gasten.

Vanaf de camping kan je over een schelpenpad naar een strandje aan het Amstelmeer wandelen. Hier is een strandtent waar je in de zomer een drankje kunt drinken. De Waddenzee ligt op 500 m. Je kunt hier prachtige wandel- en fietstochten maken over de lange dijk. Je kunt ook naar naar Julianadorp of Callantsoog op 15 minuten.

Je kunt 2 extra bedden aanvragen voor €25 per persoon per nacht. Ze worden in de 2 slaapkamers met de 2-persoonsbedden geplaatst. Er zijn 4 parkeerplaatsen bij de woning. Het huis wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is verboden.

Maximaal aantal personen: 6
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Westerland
Regio: Noord-Holland
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie