Yné Lijte 86 – Grou – Nederland

Yné Lijte 86

Ga voor een vakantie aan het water in deze mooie woning in Grou! Het ligt in Friesland en je bevindt je vlak bij het water. Voor een stel of een gezin met kleine kinderen is het perfect. De tuin is omheind zodat je kinderen veilig buiten kunnen spelen.
Een speelplaats is om de hoek en je kunt gebruik maken van de speeltuin, het (kinder)zwembad en de midgetgolf op het waterpark.

Grou is een levendig watersportdorpje en ligt vlak bij Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland. Met het pontje (aanlegsteiger achter de receptie) ben je snel in het historische en gezellige centrum. Er zijn hier volop (water)sport mogelijkheden. Ook kun je een sloep huren op 750 m. Kortom: ideaal voor liefhebbers van het water en de natuur!

Dit mooie vakantiehuis is verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. Het heeft een sfeervolle woonkamer met een moderne keuken en een pellet kachel. Boven vind je 2 slaapkamers en 1 badkamer. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over het Margriet kanaal en Nationaal Park de Alde Feanen. Ook beschikt de woning over diverse speeltoestellen, een buggy en een zandbak voor de kinderen.

(Linnengoed voor het kinderbed is niet aanwezig)

Maximaal aantal personen: 4
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Grou
Regio: Friesland
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten