op vakantie naar zwitserland

op vakantie naar zwitserland

Wintersportland Zwitserland staat bekend als een veelzijdig ski-eldorado en het is een goede concurrent geworden van landen als Oostenrijk en Frankrijk. Dit komt mede door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Je vindt er kleine gezellige skigebieden, maar ook mega skigebieden. Op culinair gebied is er in Zwitserland veel te beleven, evenals op wellnessgebied.

In het bekende skigebied Les Quatre Vallées reserveerden wij een aantal prima hotels en appartementen. Wat skiën betreft: hier kun je jouw hart ophalen als het gaat om respectievelijk toerskiën en sneeuwzekerheid. In Flims, Laax & Falera word je getrakteerd op 220 kilometer aan pistes en hier vind je ook de lange Superpipe halfpipe, die met 200 meter Olympische proporties heeft. Durf jij hem aan?



Lekker eten tijdens je vakantie in Zwitserland
Natuurlijk staat Zwitserland ook al jaren bekend om haar traditionele keuken met overheerlijke gerechten als raclette en kaasfondue. In de vele gezellige restaurants kun je genieten van een breed scala aan Zwitserse en internationale gerechten en een diner met jouw familie of een stel vrienden is dan al snel een onvergetelijk succes. Wandelaars en klimmers kunnen ook prima uit de voeten in Zwitserland, omdat dit land beschikt over een indrukwekkend landschap en ongerepte natuur!

Skivakantie Zwitserland
Kortom, een wintersport in Zwitserland staan garant voor kwaliteit. Het land biedt een totaalpakket aan de wintersporter. In bijna alle bestemmingen is jouw wintersport inclusief skipas. Daarnaast zijn de skigebieden over het algemeen hoog gelegen en bieden dus een goede sneeuwzekerheid. Ook beschikken veel skigebieden over een gletsjer, wat deze sneeuwzekerheid extra bevordert. De Zwitserse gebieden kennen pistes voor ieder niveau skiër.

Bron: Sunweb.nl (Update Juni 2023)

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:
FacebookTwitterEmailWhatsAppLinkedInPinterestPrintFriendly

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten