Hotel Kazimierz – Polen – Krakau

Hotel Kazimierz – Polen – Krakau

Inclusief: Retourvlucht Amsterdam/Brussel/Eindhoven/Charleroi – Krakau, 2 of meer overnachtingen in een 3-sterren hotel in een 2-persoonskamer, Ontbijt, Excursie Auschwitz op dag 2
Toeristenbelasting

Krakau: Wie denkt dat Krakau een grauwe stad is, heeft het bij het verkeerde eind. Het is namelijk een sprookjesstad vol verhalen en mythen. De stad leeft volop, mede door het grote aantal studenten dat hier woont. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de Poolse stad vrijwel helemaal bespaard gebleven, waardoor de historische architectonische schatten nog overal te bewonderen zijn. Krakau is zelfs aangewezen door Unesco als één van de belangrijkste historische steden ter wereld. Een bezoek aan het voormalige concentratiekamp Auschwitz mag zeker niet ontbreken wanneer je deze stad bezoekt.

Hotel Kazimierz: Ligging: midden in de gezellige wijk Kazimierz. De oude binnenstad van Krakau en het historische kasteel van Wawel liggen op loopafstand van het hotel.
Faciliteiten: receptie, lift, restaurant en gratis wifi in het gehele hotel.
2-persoonskamer: de comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, koffie- & theezetfaciliteiten en badkamer met douche, toilet en haardroger. Bezetting: min./max. 2 volw.

Optionele extra services per persoon: Ruimbagage: ca. € 18,- / € 38,- p.p. Transfer: ca. € 25,- p.p. retour

Boekingscode: SVKAU92
Bron: Lidl-Reizen.nl
Boek hier uw vakantie via de Lidl
De organisator van deze reis is De Jong Intra Vakanties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*