Natuurhuisje in Candemil – v.n. de cerveira – Noord Portugal – 26831

Natuurhuisje in Candemil – v.n. de cerveira – Noord Portugal

Het natuurhuisje staat in een natuurlijke omgeving, maar bevindt zich niet 'in the middle of nowhere'. Je bent omgeven door buren, mensen die al hun hele leven in Candemil wonen, en die net als jij, de rust en de eenvoud appreciëren. Het huis is een gerestaureerde versie van het oude familiehuis, waar de oma van de verhuurder haar hele leven heeft gewoond. Oorspronkelijke elementen zoals de blauwe luiken, de granieten muren, de kleine ramen, om de warmte buiten te houden in de zomer, zijn behouden. Hieraan hebben de verhuurders een moderne, op comfort gerichte draai gegeven: open en grote ruimten (woon-keuken, slaapkamers, badkamers)  om zoveel mogelijk een gevoel van ruimte en licht te creëren, centrale verwarming door het hele huis, aangedreven door een houtkachel, een moderne inrichting met een combinatie van boerenmeubels, retro en antiek. Er is een geluidsinstallatie met versterker en cd-speler (met wat cd's) en een mini-jack kabel, die aansluit op i-pod of telefoon. De dokterskast met schuifdeuren is gevuld met interessante lectuur en strips. De verhuurder heeft een rustplek gecreëerd, dus is er bewust gekozen voor geen TV in het huis, echter is er wel wifi.

Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Candemil – v.n. de cerveira
Regio: Noord Portugal
Land: Portugal
Wifi: Nee
Dieren toegestaan: Ja
Open keuken op de parterre: CD-speler, kast (x 3), kinderstoel, koel-/vriescombinatie, koelkast, koffiezetapparaat, kookstel (gas), oven, radio, sfeerhaard, stereo-installatie, stoelen (x 12), tafel (x 2), toilet, tuindeuren, vriezer
in een dorpje

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Noord PortugalPortugal

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie