Straatkatten in Spanje en Portugal

Zwerfkatten in Albufeira – Algarve – Portugal

Wie wel eens in Spanje of Portugal geweest is, zal weten dat daar veel straatkatten zijn. Waarschijnlijk ziet u ze overdag niet altijd, maar in de avond en ochtend komen ze meestal wel tevoorschijn. In Albufeira (Algarve) zijn verschillende plekken waar er eten gegeven wordt aan deze katten (zie foto). Dit gebeurd meestal op vrijwillige basis. Zo krijgen de katten toch nog iets te eten. Bent u in de buurt, denk dan ook eens aan de dieren die daar wonen. Een blikje of pakje kattenvoer kunt u in elke supermarkt kopen.

Ook deze katten willen wel eens lekker genieten van de zon. Hier een mooie rode kater die gewoon even lekker aan het zonnen is, in een vakantie park in Torremolinos.

Bent u niet ter plaatse, dan kunt u wellicht ook een donatie doen aan een goed doel, welke ter plaatse aanwezig is. Er zijn verschillende grote en kleine organisaties welke hier goed werkt verzetten. Een voorbeeld hiervan is KELLY’S CATS (Spanje)

© Miviso.nl
U mag deze foto’s van deze pagina downloaden voor NON-Commercial gebruik, als u er een link naar deze pagina bij plaatst en/of de bron vermelding © Miviso.nl erbij zet.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*