Vilamoura – Portugal

Vilamoura – Portugal

Vilamoura is een mondaine badplaats met een grote jachthaven en casino in de Algarve. De stad wordt ook wel ‘Stad der Liefde’ genoemd. Het moderne centrum en de prachtige stranden, aan de grillige rode rotskust, bieden de vakantieganger volop vertier. Doordat de stranden hier langzaam aflopen is het een zeer geschikte vakantiebestemming voor een familievakantie met kleine kinderen. In de directe omgeving liggen vele uitstekende golfbanen.

Reis af naar Vilamoura voor een geweldige golfvakantie!
Een vakantie naar Vilamoura is uiterst geschikt voor een golfvakantie. Portugal staat ook bekend als de perfecte bestemming om te gaan golfen. In Vilamoura vindt u maar liefst 6 golfbanen waar de echte golfliefhebber zijn of haar geluk niet op kan! Oceânico Golf Old Course is een van de oudste golfbanen en daarom ook zeker een bezoek waard. Omgeef je hier in de prachtige groene omgeving en geniet van alle rust.

In Vilamoura heeft u de mogelijkheid, indien u verblijft in Hotel Apartamento Do Golfe, een golfpakket te reserveren. Deze pakketten zijn inclusief greenfees op diverse golfbanen (Old Course, Pinhal, Victoria, Millennium of Laguna).

Wat heeft een vakantie naar Vilamoura u nog meer te bieden?
Naast de prachtige golfbanen is het de moeite waard om tijdens uw vakantie een bezoek te brengen aan de Romeinse ruïnes van Cerro da Vila. Deze vindt u in het noordoosten van de jachthaven. In het nabijgelegen Museum van Cerro da Vila komt u alles te weten over het verleden van Vilamoura. Zeer interessant! Daarnaast zijn de stranden ook prachtig. Het strand Falesia is erg indrukwekkend met haar goudgele en rode rotspartijen.

Als u er voor kiest om een auto te huren, dan is het, wanneer u ook eens de echte drukte wilt opzoeken, een aanrader om eens naar Albufeira te rijden. U rijdt hier ongeveer een half uur over en bent gelijk in een heel andere omgeving!

Bron: Primaverareizen.nl
Boek hier Primavera Reizen

Plaats een reactie