10 dagen Barcelona en Andorra

Spanje

10 dagen Barcelona en Andorra

Barcelona – Andorra la Vella – Figueras – Cadaqués, vanaf € 399,- TOT € 200,- KORTING P.P.

Met deze combinatie-busreis laten wij u kennis maken met Barcelona aan de Costa Brava en Andorra in de Pyreneeën. Deze bergketen tussen Frankrijk en Spanje zal u versteld doen staan van haar schoonheid. Veel mensen denken bij het horen van de naam Costa Brava alleen aan zon, zee, strand en uitgaan.

Maar dit gedeelte van Spanje heeft veel meer te bieden. Het is een gebied met een rijke geschiedenis en karakteristieke steden en dorpen. Costa Brava betekent Woeste Kust, het ontleent zijn naam aan de grillige rotsen en kapen, de steile hoogtes en de vele inhammen. Maar niet alles is woest aan deze kust, er zijn ook vlakke gedeelten.

Het water is er helder, de he­mel blauw, het zandstrand geel, de pijnbomen en kurkeiken groen. Het klimaat is er mild, met een lage luchtvochtigheidsgraad, en veel zon. Witgekalkt zijn er de vissershuizen en bontbeschilderd de boten. Vanuit Frankrijk rijden we naar de badplaats Malgrat de Mar.

Hier liggen mooie hotels, villa’s en appartementen tussen de pijnbomen in de buurt van het 1800 meter lange strand van fijn zand. Hier verblijven we in in Santa Susanna. Na het verblijf aan de Costa Brava gaat de busreis via een mooie route naar de volgende bestemming: Andorra. Ingesloten tussen Frank­rijk en Spanje ligt, midden in de Pyreneeën, op een hoogte van ruim 1900 meter, het belastingvrije dwergstaatje Andorra, dat nauwelijks 500 vierkante kilometer groot is.

Als vakantiegebied heeft Andorra veel te bieden: prachtige flora en fauna, schitterende bergen en dalen en ongerept natuurschoon. Andorra is een waar wandelparadijs en u kunt er belastingvrij winkelen. Boek deze indrukwekkende busreis Barcelona en Andorra bij Bolderman Excursiereizen!

Bron: Bolderman
Bekijk en Boek hier de Bolderman reizen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*