10 dagen Barcelona en omgeving

10 dagen Barcelona en omgeving

Santa Susanna – Blanes – Barcelona – Tossa de Mar- Figueras, vanaf € 399,- TOT € 100,- KORTING P.P.!

De ruige kusten van Noord-Spanje zijn dé bestemminge voor liefhebbers van uitgestrekte panorama’s, smalle kustwegen en leuke stadjes die tussen rotsen en stranden ingebouwd zijn. In het gebied klopt het vurige hart van de Catalaan, het gebied van Spanje met z’n eigen taal en cultuur en de trotse hoofdstad Barcelona.

Maar het is ook de streek waar ridders elkaar bestreden en hun heil zochten in versterkte steden, waarvan er nog veel bewaard zijn gebleven. Costa Brava, een gebied dat beroemd is vanwege haar prachtige stranden en de bijna altijd aanwezige zon.

Costa Brava betekent in het Spaans ‘woeste kust’ en wordt beschouwd als het mooiste deel van de Spaanse Middellandse Zeekust. Onze verblijfplaats tijdens de excursiereis Barcelona is de badplaats Santa Susanna. Deze plaats biedt alles wat de meest verwende badgast zich wenst.

Santa Susanna betekent heerlijk flaneren langs het strand, de boulevard en de terrassen of winkelen in de gezellige straatjes. Santa Susanna is tevens het ideale uitgangspunt voor interessante excursies. Barcelona is op deze excursiereis een absolute must.

Deze stad zal u versteld doen staan van de vele bezienswaardigheden. We gaan lekker flaneren over de beroemde wandelpromenade Ramblas en zien o.a. de Sagrada Familia, verschillende Gaudí gebouwen, het Olympisch dorp en de haven. Ook gaan we natuurlijk de prachtige kust van de Costa Brava verkennen.

We komen in kleine bergdorpjes maar ook langs mooi gelegen badplaatsen. Natuurlijk brengen we een bezoek aan een typisch Spaanse flamencoshow. U verblijft in een comfortabel hotel, het moderne Hotel Tahiti Playa. Boek deze schitterende excursiereis Barcelona bij Bolderman Excursiereizen!

Bron: Bolderman

Plaats een reactie