12 dagen Peñiscola, Costa del Azahar

Spanje

12 dagen Peñiscola, Costa del Azahar

Tortosa – Valencia – Tarragona – Peñiscola – Castellón – Morella, vanaf € 599,-

Bolderman Excursiereizen neemt u mee naar de nog onontdekte Costa del Azahar in Spanje. Deze ligt tussen de Costa Blanca en de Costa Dorada. De naam Azahar heeft te maken met de talrijke sinaasappelkwekerijen die in de bloeitijd het aangename aroma van de bloesem verspreiden. De kust strekt zich uit over 120 kilometer en wordt gekenmerkt door zandstranden, rotsen, boomgaarden en in het binnenland ruige berggebieden.

De Costa del Azahar begint bij de Ebro Delta en loopt door tot voorbij Castellón, richting Valencia. Ze is nog onbekend bij veel buitenlandse toeristen en dat zorgt ervoor dat de vele dorpen en steden nog die typisch Spaanse sfeer uitstralen. De kustplaatsen hebben nog eigen vissershavens.

Veel gezellige specialiteiten res­taurants doen hier hun voordeel mee in de vorm van tapas en een scala aan heerlijke gerechten. Aan lekker eten en gezelligheid dus geen gebrek tijdens deze rondreis. Uitgaans- en winkelmogelijkheden zijn er ook in overvloed. Tijdens deze reis verblijft u in het 4-sterren Gran Hotel Peñiscola in de plaats Peñiscola. Aan de Costa del Azahar kunt u genieten van rust en ruimte en de stedelijke gezelligheid.

Kortom: het is een plek waar ook u zich snel thuis zult voelen. Vanuit ons hotel gaan we schitterende uitstapjes maken door deze bijzonder mooie streek.

Bron: Bolderman
Bekijk en Boek hier de Bolderman reizen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*