Cal Sant Miquel – Sant pau de la Guardia-El Bruc – Spanje

Cal Sant Miquel

Deze afgelegen boerderij met 3 slaapkamers ligt op 60 km van Barcelona. Het is een ideale plek voor een ontspannen vakantie met het gezin.

De boerderij is omgeven door bossen en je bereikt het terrein via een onverharde weg. Het centrum van Sant Pau de La Guardia El Bruc ligt op slechts 8 km afstand en er zijn verschillende restaurantste vinden binnen een straal van 5 km. Vanwege de goede verbinding is een bezoek aan Barcelona een must, net als tal van indrukwekkende steden en stranden aan de Middellandse Zee.

Geniet van je welverdiende vakantie in de tuin en neem een verkoelende duik in het omheinde zwembad. Het is hier perfect voor vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort en privacy, midden in de natuur. Een groot terras biedt een prachtig uitzicht op de mooie omgeving.

Naast de boerderij woont de congiërce met 2 lieve honden die zorgt voor de tuin, het huis, veiligheid en privacy.

Maximaal aantal personen: 6
Beoordeling: 5 sterren
Plaats: Sant pau de la Guardia-El Bruc
Regio: Costa Maresme/ Barcelona
Land: Spanje

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Spanje

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie