Cañete la Real – Cañete la Real – Spanje

Cañete la Real

Een prachtig landhuis, gerenoveerd en ingericht, zodat een familie of een groep vrienden hier comfortabel hun vakantie kan doorbrengen. De grote woonkamer, de ruime keuken en de grote slaapkamer met drie badkamers dragen bij aan een aangenaam verblijf bij.
Dit vakantiehuis ligt in Cañete la Real in de Serranía de Ronda. Door de verhoogde ligging kunt u genieten van een spectaculair uitzicht. Vanuit het prachtige zwembad van het huis en vanuit de vele uitkijkpunten in de regio, die ideaal is om te picknicken, kunt u genieten van de majestueuze vlucht van de gieren die zich daar nestelen.
Naast het huis loopt een wandelpad dat een deel van de regio doorkruist. Het is ideaal voor actieve gasten omdat het zijn bezoekers de mogelijkheid biedt om actief te zijn in de natuur en het omliggende landschap met zijn vele gastronomische voorzieningen te ontdekken. De lokale keuken maakt indruk met zijn gastronomische diversiteit qua gerechten gemaakt van varkensvlees en groenten uit de regio. Ook wat gebak betreft, is het de moeite waard om de handgemaakte snoepjes te benadrukken. En natuurlijk moet u de heerlijke tapas proberen met uw persoonlijke favoriete drankje tegen zeer betaalbare prijzen.
Ongeveer 35 kilometer van de historische stad Ronda kunt u de spectaculaire Tajo de Ronda bewonderen. Het is een brug die delen van de stad verbindt die worden gescheiden door een diepe kloof.
Ronda heeft eersteklas wijnhuizen, restaurants en bars waar u kunt genieten van het brede scala aan tapas. Je woont ook dicht bij de Costa del Sol met zijn prachtige stranden, waardoor het een belangrijk toeristisch centrum is geworden.

Maximaal aantal personen: 15
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Cañete la Real
Regio: Andalusië Binnenland
Land: Spanje

Bron: Chalet.nu

Bekijk ook eens de mogelijkheden in deze landen: BelgiëDuitslandPortugalSpanje

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering en vergeet de Corona Test niet

Plaats een reactie