Casa Simpática – Alberic – Spanje

Casa Simpática

Verblijf in deze heerlijke villa in Alberic voor een gezellige vakantie met de familie. Het vakantiehuis beschikt over een heerlijke tuin, een prachtig privézwembad en een gezellig terras. Er zijn 8 slaapkamers en er is plaats voor maximaal 15 vakantiegangers.

Het centrum van Alberic ligt op ongeveer 5,5 km van de accommodatie. De Rio Jucar stroomt op 3 km afstand en van de woning en je kunt de dagelijkse benodigdheden kopen in de supermarkt, 5 km verderop.

De woning beschikt over een heerlijke tuin die is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. Er is een biljarttafel aanwezig in de recreatieruimte en je kunt ’s zomers lekker afkoelen in het privézwembad. Het vakantiehuis is voorzien van parkeergelegenheid en je kunt de dagen ontspannen afsluiten met een drankje naar keuze op het terras.

Maximaal aantal personen: 15
Beoordeling: 5 sterren
Plaats: Alberic
Regio: Costa de Valencia
Land: Spanje

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Spanje

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie