Castillo de Bil-Bil in Benalmadena Spanje

El Bil Bil (avond)

Castillo El Bil-Bil in Benalmadena Spanje

Een echt herkenningspunt aan de kust en boulevard van Benalmadena is Castillo El Bil Bil (het ligt vlakbij de McDonalds, bushalte McDonalds/Bil-Bil, zie hieronder ook de googlemaps locatie).

El Bil-Bil

Het Kasteeltje (in Moorse stijl) ligt aan de wandelboulevard van Benalmadena (Costa del Sol). Het wordt nu gebruikt ovoot culturele activiteiten. Buiten is er een plein, fonteinen (soms aan en soms uit), palmbomen, veel groen, zitbanken en uitzicht op de zee. Het is dus een aangename plek om even uit te rusten en de omgeving in je op te nemen.

El Bil-Bil

Binnenin is er een cultureel centrum (centro cultural). Het is ook een trouwlocatie, mooi aan de boulevard en aan de zee. El Bil-Bil is van binnen te bekijken. Er zijn een paar (kleine) kamertjes. Let op! Als je ook binnen wilt kijken, let dan goed op dat dit maar beperkt open is, je kunt dus niet altijd naar binnen.

Bekijk hier de YouTube video van Castillo de Bil-Bil

Hier de locatie van El Bil-Bil, via GoogleMaps

Hier kunt u ook nog een korte video bekijken, van het strand van Benalmadena, waarbij aan het einde van de video een beeld van Castillo El Bil-Bil, kijk en geniet van deze mooie locatie aan de Spaanse zuidkust:

Bron: Miviso.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*