Cozy apartment – RINCON DE LA VICTORIA – Spanje

Cozy apartment

Dit appartement is te vinden in het centrum van Rincon de la Victoria. De woning beschikt over 3 slaapkamers en is ideaal voor een gezinsvakantie. Het balkon biedt de ideale plek om te genieten van de buitenlucht.

U bevindt zich op slechts 50 m van het strand, zodat u dagelijks zo naar het strand loopt voor een frisse duik in zee of om gewoon lekker bij te bruinen op het strand. Ook voor restaurants hoeft u niet ver te lopen, deze bevinden zich vrijwel naast de deur (35 m). De dichtstbijzijnde supermarkt vindt u op 350 m afstand.

Het appartement is goed uitgerust en voorzien van airconditioning, zodat de binnentemperatuur altijd aangenaam blijft. Het appartement bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een keuken, woonkamer met tv en een badkamer. Ook is er een aparte wasruimte met wasmachine.

Het vliegveld van Malaga vindt u op 29 km afstand.

Maximaal aantal personen: 6
Beoordeling: 1 sterren
Plaats: RINCON DE LA VICTORIA
Regio: Andalusië Binnenland
Land: Spanje

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Spanje

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie