El Celler – Ulla – Spanje

El Celler

El Celler is een van de 4 huizen in Can Pericot. Met ongeveer 120 m² is het gelegen op de begane grond van het landelijke huis en het heeft een capaciteit voor 8 personen, verdeeld over 3 slaapkamers. Je kunt ’s zomers lekker zwemmen in het gedeelde zwembad.

Het centrum ligt op een kleine 2 km afstand en een bezoek aan het Museo del Mediterráneo en het Museo Palau Solterra kun je zeker niet overslaan. Geniet van een mooie wandeling langs de oever van de Río Ter of sla een balletje op de golfbaan bij Pitch & Putt Gualta (1,8 km).

Deze authentieke boerderij heeft zijn rustieke charme behouden. Bij binnenkomst vinden we een hal die opent naar een grote eetkamer, en rechts van de ingang vinden we de vierpersoonskamer met stapelbed. Je kunt afkoelen middels een verkoelende duik in het gedeelde zwembad en het terras is de ideale plek om even lekker tot rust te komen.

Maximaal aantal personen: 8
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Ulla
Regio: Costa Brava
Land: Spanje

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Spanje

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie