Maak kennis met het prachtige Andalusië van Spanje

Spanje

Maak kennis met het prachtige Andalusië van Spanje

Cordoba, Sevilla, Zahara de la Sierra, Ronda, Granada

Maak kennis met het prachtige Andalusië van Spanje. Tijdens een 8-daagse rondreis per touringcar brengt u een bezoek aan de bijzondere steden Cordoba, Sevilla, Ronda en Granada. U komt ogen te kort. Het afwisselende landschap, de vele bezienswaardigheden en niet te vergeten de heerlijke Spaanse sfeer maken deze reis onvergetelijk. Een aanrader voor iedereen! Deze rondreis is met Nederlandssprekende reisbegeleiding en op basis van halfpension.

Dag 1: Benidorm (ca. 60 km)
Na aankomst op de luchthaven transfer naar Benidorm of omgeving voor de eerste overnachting.

Dag 2: Benidorm – Cordoba (ca. 550 km)
Na een vroeg vertrek rijden we door een afwisselend landschap in het binnenland van Spanje naar Cordoba. Cordoba is een Koningsstad. Naast de indrukwekkende cultuur geniet u hier van goede restaurants en mooie pleinen. Diner en overnachting in Cordoba of omgeving.

Dag 3: Cordoba – Sevilla (ca. 140 km)
Bezoek aan het oude centrum van Cordoba met de grote Moskee-Kathedraal, het Bloemenstraatje en de Joodse Wijk. In de loop van de middag vertrekken we richting Sevilla, het hart van Andalusië. Diner en overnachting in Sevilla of omgeving.

Dag 4: Sevilla
Sevilla heeft al menig hart veroverd. De prettige sfeer, mooie historische en moderne bezienswaardigheden, prachtig aangelegde tuinen en parken en fijne pleinen maken Sevilla tot een heerlijke stad om te ontdekken. Wij nemen u o.a. mee naar de Kathedraal, het Alcazar, de wijk Santa Cruz, Plaza de Espana en Torre del Oro. Wie het bezoek aan Sevilla in stijl wilt afsluiten, kan ’s avonds een typische flamenco show bezoeken. Diner en overnachting in Sevilla of omgeving.

Dag 5: Sevilla – Zahara de la Sierra – Ronda – Granada (ca. 300 km)
Vandaag rijden wij langs een aantal typische ‘witte dorpjes’ naar het historische Ronda. Hier heeft u vrije tijd om het bijzondere Ronda te ontdekken. Denkt u maar aan de beroemde Puente Nuevo en de vele andere bezienswaardigheden. Vervolgens vertrekken we naar Granada. Diner en overnachting in Granada.

Dag 6: Granada
Vandaag staat de interessante stad Granada met al haar hoogtepunten op het programma. We bezoeken natuurlijk het wereldberoemde Alhambra, maar er zijn nog veel meer bezienswaardigheden. Laat u betoveren en geniet in deze gezellige studentenstad! Diner en overnachting in Granada.

Dag 7: Granada – Benidorm (ca. 400 km)
Vandaag verlaten wij Granada en rijden wij via Guadix en Murcia weer terug naar de Costa Blanca. Overnachting in Benidorm.

Dag 8:
Vandaag begint u aan de voortzetting van uw verblijf in de Costa Blanca of vertrekt u naar huis. U zult zeker met veel plezier terugdenken aan deze prachtige rondreis door Andalusië.

Bron: Primaverareizen.nl
Boek hier Primavera Reizen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*