Miami Playa apartment 1st floor – Mont-roig del camp – Spanje

Miami Playa apartment 1st floor

Dit fijne appartement in het Spaanse Miami Platja beschikt over een ruim gemeenschappelijk zwembad en een heerlijk privéterras. Er is een supermarkt met een internationaal aanbod op slechts 80 m en er zijn diverse restaurants en bars vlakbij. Het ligt op wandelafstand van de zee en de woning is ideaal voor gezinnen.

De accommodatie ligt op korte afstand van het zandstrand aan zee. De prachtige baai is omgeven door pijnbomen en voorzien van een rustige sfeer. Het verblijf ligt vlak bij het gezellige Cambrils, waar je tal van leuke restaurantjes aan de jachthaven vindt. Ook een bezoek aan het nabijgelegen Salou, met haar bekende attractiepark Port Aventura, behoort tot de mogelijkheden.

De airconditioning zorgt voor een aangename binnentemperatuur en de woning beschikt over een gemeenschappelijk zwembad dat is geopend van april tot en met november. Je hebt toegang tot de gemeenschappelijke garage (mits er plek is) en je kunt de avond ontspannen afsluiten op het privéterras.

Maximaal aantal personen: 5
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Mont-roig del camp
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Spanje

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten