Villa con jardín y piscina privada – Benalmádena – Spanje

Villa con jardín y piscina privada

Dit luxe vakantiehuis in het Spaanse Benalmádena is voorzien van een privézwembad en een grote privétuin. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig en er is een woon/slaapkamer met 2 vouwbedden. Ideaal voor een luxe zonvakantie met een grote groep!

Benalmádena ligt ten zuiden van Málaga en een bezoek aan deze stad is zeker de moeite waard. Toeristische badplaatsen zoals Torremolinos en Fuengirola liggen op korte afstand en je kunt de dag ontspannen spenderen aan een van de prachtige stranden.

Dit prachtige vakantiehuis heeft een grote privétuin en een heelijk zwembad. De indrukwekkende woning wordt met enige regelmaat verhuurd voor filmopnames en tv-commercials en onder andere het panoramisch uitzicht laat zien waarom.

Maximaal aantal personen: 11
Beoordeling: 5 sterren
Plaats: Benalmádena
Regio: Costa del Sol
Land: Spanje

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Spanje

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Deel dit bericht:

Plaats een reactie