Vlieg met Transavia naar Sevilla in Spanje

Transavia
Transavia

Vlieg met Transavia naar Sevilla in Spanje vanaf € 39,-

In Sevilla vind je het echte Spaanse leven: een wirwar aan straatjes volgestopt met historie en ook terrasjes vol tapas en levensgenieters.

In Sevilla vind je het Spanje zoals het bedoeld is. Geen massatoerisme, want Engels spreken deze uiterst vriendelijke Spanjaarden amper. Toch doen ze hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen in hun schitterende stad. Dit Zuid-Spaanse pareltje heeft het grootste historische centrum van Europa, waar je dagen lang rond kunt dwalen. Bezoek zeker de prachtige kathedraal die in het centrum staat. Vanaf deze top heb je een prachtig uitzicht over Sevilla. Weet jij al wanneer je een stedentrip naar Sevilla gaat maken?

Wanneer vlieg jij naar Sevilla?
Sevilla heeft niet alleen het grootste historische centrum van Europa, maar is ook trotse recordhouder van de titel ‘warmste stad van Europa’. Vlieg dus in het voor- en najaar naar Sevilla om te genieten van heerlijke temperaturen en zwoele avonden op het terras. ’s Zomers kan het in Sevilla flink warm worden, maar daar heeft de stad een uitstekende oplossing voor, namelijk terrasjes met verkoelende nevel en veel ijssalons om je vingers bij af te likken.

In Sevilla is er geen tijdsverschil met Nederland.
In Spanje betaal je met de Euro (EUR).
De vlucht naar Sevilla duurt ongeveer 2.5 uur. Soms is je heen- of terugvlucht korter vanwege de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*