Wat doet Vlucht-Vertraagd.nl voor u

Vakantie - lekker even weg

Wat doet Vlucht-Vertraagd.nl voor u

Heeft u te maken gehad met een langdurige vertraging, annulering of overboeking? Wij kunnen u snel vertellen of u wettelijk gezien recht hebt op een financiële compensatie, die kan oplopen tot wel € 600,- per persoon. Geeft uw vlucht volgens ons recht op een vergoeding, dan helpen wij u graag de bewijslast te verzamelen, deze te toetsen aan de wetgeving en brieven op te stellen voor de luchtvaartmaatschappij en de betreffende inspecties. Als het nodig is staan we u ook juridisch bij, met behulp van het versturen van sommaties, minnelijke incasso’s en indien nodig het dagvaarden van de luchtvaartmaatschappij. Zo hebben we al vele rechtszaken met succes afgerond tegen luchtvaartmaatschappijen.

Geld terugkrijgen is niet altijd gemakkelijk, maar wij hebben de kennis en expertise die nodig is om uw claim tot een succesvol einde te brengen.

Waarom Vlucht-Vertraagd.nl? Vlucht-Vertraagd.nl onderscheidt zich vooral door haar internationale aanpak. Hierdoor kunnen passagiers in 6 verschillende talen een claim indienen. Daarnaast bieden wij een persoonlijk inlogaccount met een tijdlijn waar de voortgang van de claim gevolgd kan worden. Wij zijn met onze juridische kennis, ervaring en doorzettingsvermogen de juiste partner bij het indienen van uw claim.

Wie of wat is Green Claim? Green Claim is de naam van ons moederbedrijf, en daarmee onze officiële bedrijfsnaam. De correspondentie met luchtvaartmaatschappijen gaat daarom ook vanuit deze naam. Onder Green Claim vallen naast www.greenclaim.com ook websites als www.vlucht-vertraagd.nl en www.flight-delayed.co.uk. Het maakt daarom in principe niet uit op welke van deze websites u uw claim indient, aangezien het dezelfde service betreft.

Bron: Vlucht-Vertraagd
Kom in contact met Vlucht-Vertraagd.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*