Gratis ImgBurn Brand Programma Downloaden

Gratis ImgBurn Brand Programma Downloaden

ImgBurn is een simpel maar doeltreffend stukje software waarmee je CD’s , DVD’s en Blu-ray’s kunt branden. De ImgBurn software kan verschillende taken uitvoeren; zowel lezen, maken en schrijven van image bestanden.

Ook kunt u met deze brand software controleren of uw brander naar behoren functioneert. Tevens is er een mogelijkheid om te controleren of de gebrande CD’s/DVD’s ook compleet goed leesbaar zijn.

ImgBurn is maar een klein brandprogramma maar doet wel wat het moet doen. Doordat het klein van omvang is neemt het ook weinig ruimte in op je harde schijf. Dat is ook weer een voordeel van ImgBurn.

Al met al is ImgBurn is een goed (gratis) alternatief voor betaalde pakketten, zoals Nero Burning Rom (die je ook regelmatig tegenkomt als je bijvoorbeeld een nieuwe compuetr koopt). Ook van ImBurn komen er regelmatig updates uit waardoor het programma mee blijft doen in de race. ImgBurn kan gebruikt worden met alle versies van Windows.

Images zijn bestanden met extensie’s zoals bijvoorbeeld: ISO, NRG of MDS. Een image bestand bevat alle inhoud van de cd of dvd en tevens informatie over hoe alles op cd of dvd gebrand moet worden.

ImgBurn is een makkelijk en gratis brandprogramma voor het branden van images naar CD’s en DVD’s. Kijk, probeer, test en gebruik het dus.

Klik hier om het Gratis ImgBurn Brand Programma te Downloaden

Bron: ImgBurn.com – Bekijk voor meer tips & trucs ons Computer Bladen Overzicht

Deel dit bericht:

Plaats een reactie