Zelf geld verdienen met artikelen schrijven op Infoyo

Zelf geld verdienen met artikelen schrijven op Infoyo:

Deel je kennis en wordt betaald! Het is voor iedereen! Eenvoudig en snel artikelen publiceren. Infoyo zorgt voor lezers en reacties op je geschreven artikelen. Je kunt er blijvend geld verdienen! Maandelijkse inkomsten voor elk geschreven artikel. Dus des te meer artikelen je schrijft, des te meer geld je kunt verdienen. Wat let je? Begin nu direct met het schrijven van artikelen op Infoyo en laat je eigen kassa rinkelen.

Schrijf artikelen

over bijvoorbeeld: je interesses, je werk, je hobby of je expertise gebieden. Het maakt niet uit, je kunt je eigen onderwerpen/items verzinnen/aanmaken. Wordt dus nu auteur op infoyo.nl, je kunt kiezen uit een van de 18 verschillende categorieën. Deel je kennis over het artikel met de duizenden bezoekers van de website infoyo.nl

Alle auteurs op infoyo verdienen geld met hun artikelen. Naast elk artikel staan relevante advertenties van Google AdSense. 50% van de omzet uit deze advertenties, gaat naar de auteur! (het restant gaat naar infoyo.nl voor het onderhoud van de website en het genereren van traffic naar de website infoyo.nl

Wie en Wat is infoyo?
Infoyo is de (internet) informatiebron waar het delen van kennis centraal staat. Auteurs (de leden/schrijvers (jij dus)) op infoyo hebben de mogelijkheid gemakkelijk en snel hun artikelen te schrijven en hierover geld te verdienen zonder dat hier technische kennis bij komt kijken. De technische kant wordt geheel verzorgd door infoyo.

Wat is een artikel?
Een artikel is niets anders als een pagina met tekst geschreven door een auteur. Op de pagina staat informatie, advies of een mening over een specifiek onderwerp gekozen door de auteur.

Wie is de auteur?
De auteur is de schrijver op infoyo, en dat ben jij dus zelf. Als je zelf 1 of meer gepubliceerde artikelen heeft geschreven, dan ben jij een auteur/schrijver op infoyo.nl.

Wil jij ook lekker makkelijk en snel geld verdienen (en wil wil dat nu niet)?

Bron: Infoyo / m4n / Miviso.nl

4 Reacties

  1. Infoyo ik praat er liever niet over belachelijk concept je mag 5 dagen wachten tot dat je artikelen gekeurd hebt en ze laten de concierge alles doen, de medewerkers bij Infoyo willen gewoon alleen maar €€€€€ zonder niets te doen nee het is een rot zooi daar.

  2. Leuk concept,
    Zelf ben ik begonnen met het schrijven van artikels op rekeningen.be, op deze website krijg je standaard al 75% (dmv je adsense ID) van de opbrengsten en worden er alleen berichten geplaatst die betrekking hebben tot financieele informatie (waardoor er dus dure adsense bij je artikels verschijnen)

    De website is alleen nog niet zo bekend maar hoe meer artikels hoe meer bezoekers en hoe meer bezoekers hoe meer mensen mijn artikels zullen lezen.
    Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

  3. Er zijn meerdere van dit soort initiatieven. Ik schrijf zelf artikelen bij leerwiki.nl. De omzet uit advertentie-inkomsten kan daar groeien tot +/- 75% (als je een actieve auteur bent met +/- 100 artikelen).

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*