Boek je eigen vakantie transfer

Boek gemakkelijk en voordelig je eigen vakantie transfer

Je kunt heel gemakkelijk zelf je eigen vervoer vanaf het vliegveld naar je vakantie bestemming regelen. Of je nu in een luxe auto wilt zitten of dat je met meerdere personen bent en een busje of bus nodig hebt, het kan allemaal met HolidayTaxis.

Geef aan waar en wanneer je opgehaald wilt worden en het wordt geregeld. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs! Veel goedkoper dan bijvoorbeeld bij uw hotel of appartementen complex mogelijk is. U kunt ook gewoon het (vliegtuig) vlucht nummer ingeven, zodat men weet wanneer en hoe laat het vliegtuig op plaats van bestemming aankomt.

Kijkt u zelf maar eens, en profiteer van deze mooie mogelijkheden, zodat u niet een (dure) combinatie reis hoeft af te sluiten. U kunt gewoon zelf uw vliegtickets kopen en elke gewenste accommodatie kiezen, of dat nu een Hotel, Appartement, of Villa is, het vervoer tussen vliegveld en uw gekozen accommodatie kunt u heel gemakkelijk en voordelig regelen.

Bekijk hier de mogelijkheden van HolidayTaxis

Deel dit bericht:

1 gedachte over “Boek je eigen vakantie transfer”

  1. in 2018 een transfer geregeld via HolidayTaxis vanaf vliegveld Malaga naar Benalmadena en ook voor de terugvlucht, hiervan gebruik gemaakt. Je geeft de vlucht op en ze staan klaar op het vliegveld. Zeer goede ervaring voor een klein prijsje. Netje opgehaald met een taxi (terwijl betaald voor shuttlebus). een klein min puntje is dat je eigenlijk niet de terug ophaal tijd kunt bepalen, dat doet HolidayTaxis.

    Beantwoorden

Plaats een reactie