Het nieuws van Transavia

Het nieuws van Transavia

De Zo’n Zin in deals zijn gestart! En dat betekent: korting op heel veel bestemmingen voor de reisperiode van januari t/m juni 2024. Of je nu droomt van een zonnig vakantieoord, een leuke stad of een echt winterwonderland… Een nieuw avontuur wacht op je. Je vliegt al vanaf €68 naar Barcelona vanaf Rotterdam/Den Haag. Zien we je snel aan boord?

Droom jij van een vakantie naar een zonnig vakantieoord, leuke stad of winterwonderland? Dan mag je dit niet missen. Vanaf 9 januari, begin van de ochtend, starten de Zo’n Zin In Deals bij Transavia! Dat betekent korting op vliegtickets voor de reisperiode januari t/m juni 2024.

Mis de Zo’n Zin In Deals niet en zet direct de datum in je agenda. Ga op avontuur en beleef een onvergetelijke reis!

Ga op sneeuwavontuur in Europa en kies uit de beste snowboardgebieden in Italië, Zwitserland, Frankrijk of Oostenrijk. Voor elke wintersportliefhebber valt er van alles te beleven. Verken de fantastische pistes en geniet vervolgens van een welverdiend drankje tijdens de après-ski. Klinkt heerlijk, toch? En het mooie is dat je met het vliegtuig snel op je bestemming bent!

Kroatië is in opkomst, vooral de grote steden zijn populaire vakantiebestemmingen. Maar er zijn nog zoveel onontdekte plekken in Kroatië. Hier vind je minder toeristen, mooie bezienswaardigheden en kan je leuke activiteiten doen. Vlieg naar één van de bestemmingen en ga vanuit daar op ontdekkingsreis!

Er is niets mooier dan samen nieuwe avonturen beleven en unieke herinneringen maken. Verken de betoverende Scandinavische steden die zowel voor volwassenen als kinderen verrassend leuk zijn. Of kies voor de zon en ontdek Porto, Alicante, Barcelona of Fez. Waar gaat jullie volgende familie-avontuur heen?

Na de drukte en gezelligheid van de kerstdagen, ben je misschien wel toe aan wat rust en warmte. Een plek waar de zonnestralen je verwarmen, de zee zachtjes ruist en je gedachten kunnen afdwalen. Even weg van alles, tijd voor jezelf, opladen voor het nieuwe jaar. Boek een los vliegticket of stel je complete vakantie samen met Transavia Holidays. Welke zonnige bestemming steelt jouw hart?

Een reis naar deze bestemmingen is als een reis terug in de tijd! In Verona komt de tijd van Shakespeare’s liefdesverhalen opnieuw tot leven. Rhodos en Preveza omringen je met ruïnes. En dan is er Praag, de stad van honderd torens, waar je ontdekt hoe het leven er eeuwen geleden uitzag. Wanneer ga jij?

Vlieg mee met nieuwkomer Jade: Ben je benieuwd hoe het is om als cabin attendant te werken? In deze vlog neemt Jade je mee in haar reis als nieuwkomer bij Transavia. Ze krijgt samen met haar collega’s een gloednieuwe werkuitrusting en vliegt daarna gelijk door naar Hurghada en Pisa. Benieuwd? Volg Jade haar vliegavonturen op ons YouTube-kanaal.

Vakantie is ideaal om te relaxen. Kom jij helemaal tot rust op een strandbedje in de zon, starend naar de hemelsblauwe zee die voor je ligt? Of volg je liever een yogales om daarna uitgebreid te genieten van een gezonde maaltijd? Vlieg naar één van deze bestemmingen en ontspan lekker op jouw manier!

De zomer vieren, dat doe je met elkaar! En nog leuker om dit te doen op een bestemming waar écht iets te vieren valt. Dansen op lokale muziek, kunst bewonderen of lekker eten? Dit zijn de leukste evenementen in Europa voor jong en oud. Voor welk festijn gaan jullie?
Bij je reis voegen wij 0,9% duurzame brandstof toe. Jij kunt je CO2-uitstoot compenseren voor maximaal €8 per vlucht.

Bron: Transavia

(voor de laatste/actuele informatie kijkt u op de website van Transavia zelf)

Deel dit bericht:
FacebookTwitterEmailWhatsAppLinkedInPinterestPrintFriendly

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten