Cameyo: Maak zelf uw portable apps

gratis

Maak je eigen portable apps met Cameyo

Het programma wordt geleverd met een uitgebreide apps bibliotheek, samengesteld uit honderden van de meest populaire software. Probeer nu gratis apps zonder ze te installeren.Neem je apps met u, overal beschikbaar. Iedereen praat over mobiliteit en cloud. Vandaag kunt u muziek, documenten, werkbladen en contacten overal te vervoeren. Als u nodig hebt om een ​​app te nemen van uw desktop machine om uw laptop, of om uw kantoor, of zelfs naar een vriend – je zult moeten opnieuw installeren en opnieuw te configureren. Dit hoef niet als je ze verpakt Cameyo.

Dus een schone PC (met maximale prestaties). Dus je hebt uw machine geïnstalleerd vanaf nul opnieuw en nu is het snel. Ooit gemerkt dat uw pc wordt minder en minder responsief dan de tijd, minder en minder stabiel? Elke keer dat u nieuwe software installeren op uw pc je het een beetje zwaarder. Software-installaties te wijzigen tientallen bestanden, registry entries, DLL’s, en zelfs browser werkbalken. En deze veranderingen kunnen niet altijd ongedaan worden gemaakt, zelfs tijdens deïnstallatie.

Dus, wat kan je doen? Installeer alleen de belangrijkste software op uw computer. Voor de rest, gebruik je apps via Cameyo. Uw computer blijft lekker schoon en u kunt alles doen. Alle apps draaien binnen een virtuele repository, zodat ze geen aanpassingen maken op uw systeem en als je ze wilt verwijderen, dan zullen ze ook volledig verdwijnen zonder sporen achter te laten.

U heeft altijd toegang tot uw favoriete apps uit een map, een USB-sleutel of gewoon “in the cloud”.

U kunt het programma hier downloaden

Bron: Cameyo.com
Bekijk hier meer postings van de categorie “Computer”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*