Gratis verhuisbox voor iedereen die gaat verhuizen

Verhuisbox gratis voor iedereen die gaat verhuizen

Gaat u verhuizen? Vraag hier dan snel de geheel gratis VerhuisBox aan.
Een leuk geschenk met handige tips voor als u gaat verhuizen.
Tevens zitten er een aantal handige spullen in die natuurlijk goed van pas komen als u gaat verhuizen/klussen.

De originele actie is helaas verlopen, maar er is weer een nieuwe verhuisdoos aanbieder. Het is niet echt een verhuisdoos, maar meer een informatie pakket.
Klik hier om de gratis informatie aan te vragen

Wat ook heel gemakkelijk, en GRATIS is: Bij de supermarkten staan vaak Bananen dozen. Dit zijn stevige dozen en kunnen goed gebruikte worden als verhuis doos. Het enige nadeel is dat deze niet geheel dicht zijn, dus wel altijd goed opletten wat je erin stopt en dat je de dozen recht houdt.

Er is tegenwoordig een nieuwe box, de BuurtKadoos. Hier kun je gratis informatie, bonnen, etc. ontvangen van je nieuwe buurt. “Met BuurtKadoos leer jij je nieuwe buurt kennen. Een pakket vol met fantastische kortingen en leuke en verrassende kadootjes. Zo vind je gemakkelijk nieuwe vaste adressen in je nieuwe buurt”.

Maar ook de teksten “BuurtKadoos houdt de buurt bruisend door lokale ondernemers en verhuisde consumenten met elkaar in contact te brengen. Dit doen wij door middel van een uniek welkomstgeschenk vol met vouchers met sympathieke kadootjes en aanbiedingen” vindt je op hun website. Klik hier om naar de BuurtKadoos website te gaan

Bron: Miviso.nl
Bekijk hier meer postings met gratis

Deel dit bericht:
FacebookTwitterEmailWhatsAppLinkedInPinterestPrintFriendly

2 gedachten over “Gratis verhuisbox voor iedereen die gaat verhuizen”

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten