Vitaday

Heeft u ook al een flesje Coolbest Vita Day ontvangen? Vul dan aub snel het reactie formulier in en omschrijf uw ervaringen. Ook als u geen gratis flesje heeft ontvangen kunt u uw ervaringen met het product “Coolbest VitaDay” opgeven in het reactieformulier.

VitaDay is een al bestaand drankje van CoolBest dat opnieuw in de markt gezet wordt en zelfs al is verkozen tot beste product van 2008. Coolbest VitaDay is het eerste vruchtendrankje dat zorgt voor meer goede bacteriën en dus een betere weerstand. Er zijn verschillende manieren waarop je kan werken aan je weerstand, bij Coolbest VitaDay ligt de aandacht op vitaminen en prebiotica.

Coolbest VitaDay is een product met het Ik Kies Bewust logo. Op ikkiesbewust.nl lees je meer over wat dit is. Meer informatie over CoolBest lees je op coolbest.nl

Weerstand heeft met meer dan vitaminen alleen te maken, discipline is ook erg belangrijk om je weerstand op peil te houden. CoolBest geeft je een steuntje in de rug door het drankje VitaDay en de website meesteweerstand.nlwaar je kan kiezen voor de weg van de meeste weerstand en een uitdaging aan kan gaan.

Deze actie is afgelopen

Deel dit bericht:
FacebookTwitterEmailWhatsAppLinkedInPinterestPrintFriendly

10 gedachten over “Vitaday”

  1. Ik gebruikte altijd vitaday probiotica mango-perzik. Geweldige ervaring want mijn darmstelsel reageerde daar buitengewoon goed op. Had er dus veel baat bij. Helaas is het sinds kort niet meer verkrijgbaar hier in Nuenen. Kunt u vertellen waar ik het wel kan vinden. In Eindhoven of Geldrop of Helmond misschien?
    Ik wacht op uw antwoord.
    Vriendelijke groet
    Mevr. G.M. Faatz-Vriens

    Beantwoorden
  2. Ben reuzen tevreden over Vitaday maar kan het nergens meer in de schappen vinden. wij wonen in Breda en zou graag weten waar ik het nog kan vinden.

    Met vriendelijke groet

    Beantwoorden
  3. Ttwee smaken gekregen om te proberen, de mango passion was de lekkerste van de twee.
    Erg lekker en voor herhaling vatbaar, en de kinderen vonden het ook lekker. Ze hadden de flesjes meegenomen naar school.

    Beantwoorden
  4. Mango & passion…de smaak is wel okee, niet echt heel super maar als niet fruit eter kan ik het nog weg krijgen :). Het ziet er alleen niet uit komt wellicht ook doordat het in zo’n niet doorzichtig flesje zit. Als ik het in een gewoon glas schenk zal het er beter uit zien gok ik.

    Beantwoorden
  5. Afgelopen weekend voor het eerst de drankjes Coolbest ita day uitgeprobeerd. Het was meteen een succes. s morgens voor dag en dauw waren we al op pad dus geen tijd voor een goed ontbijt en onderweg hebben we genoten van het vita day drankje. Ook mijn vrienden vonden het erg lekker.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten