Gratis Knipsel Krant Clipit

gratis

Gratis Knipsel Krant, Krijg knipsels van de digitale krant per mail, Clipit News doorzoekt dagelijks de digitale krant, Meer dan 3.000 nieuwsbronnen worden dagelijks doorzocht door Clipit News. Elke dag krijgt u een e-mail met de nieuwsselectie, voor 08.00 uur met daarin een samenvatting van artikelen waarin is gevonden waar u naar op zoek bent. Elke toonaangevende digitale krant, nieuwssite, forum en weblog is voor u afgezocht naar termen waar u in geïnteresseerd bent. Net zo makkelijk dus.

De digitale krant: beter op de hoogte, Omdat er zoveel nieuwsbronnen (digitale krant als De Telegraaf, de Volkskrant, NU.nl, MolBlog, DutchCowboys, Communicatie Online, Marketingfacts en nog veel meer) worden afgezocht blijft u beter op de hoogte van de ontwikkelingen in uw branche. Internet wordt steeds populairder. Het is dus belangrijk om er voor te zorgen dat u goed op de hoogte blijft wat er allemaal speelt in de media met betrekking tot uw branche, producten of diensten. Daar komen knipsels uit de digitale krant goed bij van pas.

De online knipseldienst Clipit NewsSelect houdt u dagelijks op de hoogte. Internet is voor veel organisaties een belangrijk medium geworden om te communiceren met toekomstige en bestaande klanten. Helaas kunt u niet alle berichtgeving over uw organisatie in de hand houden. Het internet is te omvangrijk en te onoverzichtelijk om zelf dagelijks op zoek te gaan naar berichten over uw organisatie. Bovendien is dit werk erg arbeidsintensief. Toch is het van het grootste belang om op de hoogte te zijn van zowel positieve als negatieve berichten over uw organisatie, uw concurrenten of over uw vakgebied. U kunt er dan namelijk adequaat op reageren. De online knipseldienst Clipit News houdt u dagelijks op de hoogte.

Clipit News; de online knipsels krant, Knipsels krant zoals u die wenst, Bij Clipit News stelt u zelf uw knipsels krant samen. U selecteert de zoektermen die belangrijk zijn voor uw bedrijf en uw branche. Zo blijft u met de knipsels krant van Clipit News altijd op de hoogte van het meeste relevante nieuws en hoeft u niet zelf alle nieuwsbronnen te scannen. Clipit News scant 24 uur per dag ruim 3.000 nieuwsbronnen. En u blijft altijd up-to-date omdat u iedere ochtend voor 08.00 uur het complete overzicht, uw knipsels krant op maat, per e-mail ontvangt.

Proefaanbieding voor knipsels uit de digitale krant. U kunt Clipit News nu de eerste maand op proef nemen. Blijf ook op de hoogte en sluit nu een abonnement af!

1 Reactie

  1. Een gratis proefabonnement bij Clipit betekent niet dat de dienst gratis is, toch?
    Een volledig gratis alternatief vind je op feederfocus .nl Probeer het eens!

    Met vriendelijke groet,

    Karel Kolb
    Feeder Media BV

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*