Verkopen ze bij V&D ook blusapparaten bij de WC’s

Een warenhuis verkoopt bijna alles. Als je bij deze V&D naar de toiletten gaat dan hebben ze daar ook een hele wand met blusapparaten. Er staan geen prijzen bij. Of ze voor de verkoop zijn of dat men regelmatig een brandje moet blussen bij de wc’s….dat is mij niet bekend. Lees Verder »

Gratis Marktgevoel Magazine

Ontvang nu een gratis proefnummer van het Marktgevoel Magazine aan en ontvang deze spoedig in uw brievenbus. Het Marktgevoel magazine wordt speciaal voor actieve beleggers geschreven en samengesteld door een team van professionele beurshandelaren op Beursplein 5. Lees Verder »

Alles in 1 BSH kast in Duitsland

Alles in 1 BSH kast in Duitsland

In Duitsland zie je regelmatig deze alles in 1 Blus kasten staan. Er zit een Brandslang Haspel in, een blusser en een handmelder. Eigenlijk dus gewoon een alles-in-1 blus kast. Lees Verder »

Verbroken verzegeling van BSH kast

Ook in Duitsland wordt er niet elke dag gecontroleerd op de verzegeling (versiegelt) van de Brandslanghaspel kast. Zoals u hier op de foto kunt zien, is de verzegeling verbroken (los gelaten). Lees Verder »

Gratis proefnummer van CASH Magazine

Maak gratis kennis met CASH

Maak nu gratis kennis met CASH, het magazine voor de particuliere belegger in Nederland. Het beleggersmagazine voor particulieren CASH staat vol tips en meningen over aantrekkelijke beleggingen en achtergronden. Vul uw gegevens in en ontvang de eerstvolgende editie van CASH gratis in uw eigen brievenbus, als proefnummer. Lees Verder »

DBL aansluiting op plafond hoogte

Een Droge Blus Leiding aansluiting dient op een normale aansluithoogte te zitten, zodat de Brandweer deze gemakkelijk en snel kan aansluiten. Dat gaat echter niet bij deze DBL aansluiting. Deze zit namelijk aan het plafond! Lees Verder »

Gratis online bestandsformaten converteren met CometDocs

Bij CometDocs kun je gratis, online, bestanden omzetten (converteren) naar anders bestandsformaten. zeer makkelijke fileconverter Lees Verder »

Gratis Liga FruitCrisp proberen

Probeer nu geheel gratis de nieuwe Liga FruitCrisp

Liga heeft lekkere nieuwe biscuits met fruit vulling. Het mooie is dat je deze zelf, gratis en voor niks mag proberen. Lees Verder »

QDIR – Gratis alternatief voor de Windows Verkenner

Q-dir is een gratis bestandsbeheer programma voor Windows. Het is een mooi alternatief voor de standaard Windows verkenner. Q-dir heeft meerdere vensters waardoor het makkelijker is om bestanden van de ene naar de andere plaats te brengen. Lees Verder »

Profiteer snel van deze super kranten actie

3 weken lang een gratis krant in de brievenbus. U kunt nog kiezen ook! Zo kunt u kiezen voor de Volkskrant, Het Parool, Trouw en het Algemeen Dagblad. Kan het nog mooier? Lees Verder »